Cliënten met thuiszorg/mantelzorg(ers)

Ons streven is dat cliënten zelfstandig blijven functioneren door functionele training aan huis. De meeste mensen zijn op oudere leeftijd, maar ook mensen die revalideren of terminaal zijn kunnen wij begeleiden.
Functionele training is oefentherapie gericht op de handelingen, waarbij de cliënt problemen ondervindt. Denk aan opstaan, lopen, wassen, aankleden etc. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan uw ademhaling en ontspanning. 

Functionele training is de manier om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen, volgens onderzoek van TNO en om klachten te verhelpen en te voorkomen. Wij zijn als oefentherapeut  gespecialiseerd hierin.  

Hiernaast begeleiden wij ook mantelzorgers met hun taken, om lichamelijk en geestelijk niet overbelast te raken. Het doornemen van transfers, het geven van ontspanningsoefeningen zijn een van de dingen die wij kunnen doen.

Onze locatie delen wij met thuiszorgorganisatie Curadomi, Stichting Leliezorggroep. Dit geeft de mogelijkheid tot goede samenwerking en korte lijnen. Het is de bedoeling deze contacten ook te leggen met andere thuiszorgorganisaties.

Neem nu contact op!