Tarievenlijst oefentherapie Mensendieck en ademcoaching 2024


(U betaalt deze prijzen uitsluitend wanneer u geen aanvullende verzekering heeft, geen recht hebt op vergoeding uit de basisverzekering en het aantal behandelingen waarop u volgens uw polis recht op hebt overschreden heeft)
 

Screening OTM*: €15,00
Intake en onderzoek na screening: €40,00
Intake en onderzoek na verwijzing: €50,00
Zitting oefentherapie:  €40,00
Oefentherapeutisch consult:   €70,00
Verzuimtarief voor alle bovenstaande prestaties**: 100 %
Toeslag aan huis behandeling:  €10,00
Ademcoaching 2 uur €90,00                                                
                        
                                              
                                   
                                 

 

 

*Screening: Wanneer geen verwijsbrief aanwezig is, doet de oefentherapeut (wettelijk verplicht) een screening of de cliënt met zijn/haar klachten aan het juiste adres is. 
** Verzuimtarief: Als de cliënt niet verschijnt op de afgesproken tijd of (telefonisch/e-mail) afzegt minder dan 24 uur van te voren,mag de therapeut het verzuimtarief in rekening  brengen.

 

Uw verantwoordelijkheid

Controleert u voor de zekerheid de polis van uw verzekering of neemt u contact op met de desbetreffende zorgverzekeraar om na te gaan in hoeverre oefentherapie Mensendieck wordt vergoed. Wanneer u in behandeling gaat zonder dekking van uw verzekering, zijn de kosten voor uw eigen rekening.
 
Gereserveerde behandeltijd welke niet ten minste 24 uur van te voren is afgezegd, mag middels het verzuimtarief in rekening gebracht worden. Het antwoordapparaat/voicemail staat altijd aan om een boodschap of afmelding in te spreken
Een afspraak op maandag dient uiterlijk op vrijdag te worden afgezegd.